Montering av gjerder

Ved bruk av riktig fagpersonell sørger du for at ditt gjerde står støtt og sikkert. Her hos Gjerde Montør Karolis Juonys har vi erfaringen som trengs for å montere de fleste gjerder. Våre dyktige medarbeidere står klare til å hjelpe deg med ditt gjerdeprosjekt. Det er mange forskjellige gjerdetyper vi kan hjelpe deg med.

For eksempel hjelper vi deg å montere flettverksgjerde, treport, rekkverk, viltgjerde og sauegjerde. Som profesjonelle gjerdemontører har vi utført montering av gjerder for mange fornøyde kunder opp gjennom årene. Har du et ødelagt gjerde kan vi hjelpe deg å sette det i stand igjen.

Trenger du hjelp til noe når det kommer til gjerder er det lurt å spørre noen med ekspertise på området. Du må gjerne ta kontakt med oss dersom du har spørsmål, eller trenger hjelp med ditt gjerde.

Har du behov for våre tjenester?

Ta kontakt for en befaring eller hyggelig prat.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle